SRC doo, Beograd

Kompanija SRC DOO BEOGRAD uspešno posluje od 2003. godine u sastavu SRC grupe. Specijalizovana za poslovna rešenja, kompanija se fokusirala na razvoj i implementaciju softverskih rešenja za upravljanje poslovnim procesima i dokumentacijom (DMS), razvoj i implementaciju rešenja i front-end aplikacija iz oblasti bankarskog poslovanja, kao i ICT inženjeringom.
U proteklih 15 godina poslovanja kompanija SRC iz Beograda je imala priliku da radi u javnoj upravi - od vlada, ministarstava, vladinih kancelarija i fondova do jedinica lokalne samouprave, zatim u bankarskom sektoru - za veliki broj poslovnih banaka uključujući i centralnu banku, kao i u organizacijama iz različitih privrednih grana. Rezultat toga je preko 50 projekata u 7 zemalja i ogromno iskustvo, koje svakim novim projektom se obogaćuje i prenosi na klijente.
Strategija kompanije SRC su dugoročna partnerstva, za šta su preduslov kvalitetna rešenja i uspešni projekti, a naša najbolja preporuka su zadovoljni korisnici. Rešenja koja su implementirana su i danas u upotrebi i najbolje svedoče o predanom radu i odnosu sa klijentima.

Sertifikati: ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000 i ISO 22301

 

Poslovna rešenja

Projektovanje, razvoj i implementacije aplikativnih rešenja, sistemska integracija, podrška korisnicima

 

Softveri: Origami, eOffice, Loan Origination, Payment Order Management, Account Administration, Complaints Management, Dosije klijenata, BPMI

 

Poslovna rešenja: DMS, Rešenja za banke, Rešenja za digitalno poslovanje, Rešenja za upravljanje budžetom

 

 

Usluge

Projektovanje, razvoj i implementacije aplikativnih rešenja, sistemska integracija, podrška korisnicima

Proizvodi

Origami, eOffice, Loan Origination, Payment Order Management, Account Administration, Complaints Management, Dosije klijenata, BPMIS

Najvažnije reference

UniCredit bank Srbija a.d.

Banca Intesa a.d.

Opportunity banka a.d.

Addiko Bank a.d.

NLB banka a.d.

Vlada Crne Gore

Metalac a.d. Gornji Milanovac

Alfa-Plam a.d. Vranje

Partneri

Čikom informatički inženjering DOO Podgorica

M&I Systems Co DOO Novi Sad i Banjaluka

Nordsoft DOO Subotica

YUMIT DOO Beograd